ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Χατζηφούντας και επίσημα, ανανέωσαν Κοκκίνης, Φυλακούρης

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Όπως έγρα­ψε η «δσπορ», οι άν­θρω­ποι του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου προ­χω­ρούν στην υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού τους, ενό­ψει της συμ­με­το­χής του συλ­λό­γου στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, σύμ­φω­να με τις ει­ση­γή­σεις του προ­πο­νη­τή Γιώρ­γου Σάβ­βε­να.

Οι «το­ξο­βό­λοι» δια­τή­ρη­σαν στις τά­ξεις τους ακόμα δύο πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ, οι οποί­οι είχαν πρω­τα­γω­νι­στι­κό ρόλο στην πο­ρεία της ομά­δας την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν.

Ο λόγος για τους αμυ­ντι­κούς Γιώρ­γο Κοκ­κί­νη και Μι­χά­λη Φυ­λα­κού­ρη, που ανα­μέ­νε­ται να ηγη­θούν της οπι­σθο­φυ­λα­κής των «ερυ­θρο­κί­τρι­νων» και στη νέα σεζόν.

Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος γνω­στο­ποί­η­σε την επέ­κτα­ση των συμ­βο­λαί­ων των δύο πο­δο­σφαι­ρι­στών με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Η διοί­κη­ση του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας της με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές Μι­χά­λη Φυ­λα­κού­ρη και Γιώρ­γο Κοκ­κί­νη.

Ο Μι­χά­λης είναι από τα βα­σι­κά στε­λέ­χη της ομά­δας μας στην άμυνα και την περ­σι­νή χρο­νιά προ­σέ­φε­ρε τα μέ­γι­στα ώστε η ομάδα μας να πε­τύ­χει τους στό­χους της .

Ο Γιώρ­γος ήρθε στην ομάδα μας τον πε­ρα­σμέ­νο Αύ­γου­στο και αμέ­σως έδεσε με την υπό­λοι­πη άμυνα, γε­γο­νός που απο­δει­κνύ­ε­ται από το σερί αγώ­νων που είχε πέ­ρυ­σι η ομάδα χωρίς να δε­χτεί γκολ. Η διοί­κη­ση δεν θα μπο­ρού­σε παρά να ανα­νε­ώ­σει την εμπι­στο­σύ­νη της στο πρό­σω­πό τους».

Από εκεί και πέρα, οι «το­ξο­βό­λοι» προ­χώ­ρη­σαν και στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Ως γνω­στόν, ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος έχει συμ­φω­νή­σει με τον Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα και πλέον η με­τεγ­γρα­φή του δυ­να­μι­κού επι­θε­τι­κού είναι επί­ση­μη, καθώς ο σύλ­λο­γος την γνω­στο­ποί­η­σε με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Η διοί­κη­ση του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας της με τον επι­θε­τι­κό Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα.

Ο Μα­νώ­λης ήταν από τα βα­σι­κά στε­λέ­χη της ομά­δας μας όταν κα­τέ­κτη­σε την άνοδο στη Γ’ Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία και η διοί­κη­ση βλέ­πει στο πρό­σω­πό του τον πο­δο­σφαι­ρι­στή που θα δώσει την απαι­τού­με­νη δύ­να­μη στο χώρο της επί­θε­σης. Τον κα­λω­σο­ρί­ζου­με και του ευ­χό­μα­στε υγεία και πολλά γκολ».

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι οι επα­φές της διοί­κη­σης με τους υπό­λοι­πους πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ για τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαί­ων τους, συ­νε­χί­ζο­νται, όπως και οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις με τους υπο­ψή­φιους με­τεγ­γρα­φι­κούς στό­χους και καλώς εχό­ντων των πραγ­μά­των, μέσα στα επό­με­να 24ωρα ανα­μέ­νο­νται και νέες ανα­κοι­νώ­σεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.