«Ο τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη Δήμων», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματοςwww.sabc.co.za.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι, ο General Manager for Marketing at the Gauteng Tourism Authority, Μπάρμπα Γκαογκανεντίβ λέει ότι ασχολείται με την ανάταση – οικονομία δήμων στο πλαίσιο revitilization programme. Ο τομέας του τουρισμού θεωρείται ένας κλάδος που έχει τεράστια δυναμική για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και αλλά και συμβάλλει ενεργά στην οικονομία.
Η Αρχή Τουρισμού The Gauteng έχει τρέξει προγράμματα για Μικρές, Μεσαίες και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (SMMEs) που μπορούν να συμβάλλουν εν μέρει στην ανάταση δήμων – οικονομία τουριστικού κλάδου της επαρχίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
enikonomia.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.