ΑΘΛΗΤΙΚΑ

”Ήταν δύσκολη η εβδομάδα”

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σ’ έναν φίλο του που περνά δύσκο­λες στιγμές αφιέ­ρωσε τη νίκη του Κολοσ­σού, ο Άρης Λυκο­γιάν­νης. Ανα­λυ­τικά όσα ειπώ­θη­καν μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο Αμα­λιά­δας.

ΑΡΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδο­μάδα προ­ε­τοι­μα­σίας από άποψη ψυχο­λο­γίας. Στα τρία προη­γού­μενα παι­χνί­δια χάσαμε τα δύο στο τελευ­ταίο σουτ και είχαμε μία κακή εμφά­νιση εδώ μέσα με το Λαύριο. Αυτά, ψυχο­λο­γικά μας είχαν επη­ρε­ά­σει πάρα πολύ. Για την προ­ε­τοι­μα­σία μας δεν χρειά­ζε­ται να πούμε πολλά. Δεν σπα­τα­λή­σαμε άδικα τον πολύ χρόνο που χαρα­μί­σαμε στο βίντεο. Και κάτι τελευ­ταίο, το οποίο είναι προ­σω­πικό. Σήμερα σίγουρα είχαμε όλοι πολλή πίεση. Θέλω να αφιε­ρώσω αυτή τη νίκη σε έναν προ­σω­πικό μου φίλο και άνθρωπο του μπάσκετ, που περνάει μία πολύ δύσκολη προ­σω­πική στιγμή και η σημε­ρινή νίκη, η δική μου, είναι απο­κλει­στικά αφιε­ρω­μένη σε αυτόν. Δεν θέλω να πω το όνομά του, θα το κατα­λά­βει. Ένας άνθρω­πος που μου έχει δώσει πολλά και με έχει βοη­θή­σει πάρα πολύ μέχρι να φτάσω εδώ. Εύχομαι μέσα από αυτή τη μάχη που δίνει, να βγει πιο δυνατός. Καλή συνέ­χεια στον Χάρη και στην ομάδα του Κοροί­βου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ: «Νομίζω κερ­δί­σαμε δίκαια και το δείχνει και το τελικό σκορ αυτό. Ίσως στο δεύτερο ημί­χρονο δεν παρου­σιά­σαμε την εικόνα του πρώτου και αυτό είναι κάτι που μας προ­βλη­μά­τισε. Κολ­λή­σαμε κάπως στη ζώνη και θα το δου­λέ­ψουμε στη συνέ­χεια. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα και ξέρουμε ότι παίζει ίσως το τελευ­ταίο της χαρτί, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη».

ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον Κολοσσό για την πολύ καλή του εμφά­νιση και σημε­ρινή του νίκη. Εμείς νομίζω ότι δεν κατα­φέ­ραμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παι­χνίδι. Πρέπει να ανα­λύ­σουμε τί έγινε λάθος, να δούμε τα επόμενα παι­χνί­δια και να συνε­χί­σουμε. Μετά το δεύτερο δεκά­λε­πτο το παι­χνίδι δεν χωράει κριτική, καθώς ο Κολοσ­σός πήρε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέ­χεια στον Κολοσσό και στον κόουτς. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο πρω­τά­θλημα. Ένας μαρα­θώ­νιος που τα συναι­σθή­ματα αλλά­ζουν συνεχώς. Είμαστε εδώ να αντα­πε­ξέλ­θουμε και σε αυτά τα απο­τε­λέ­σματα».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ: «Καταρ­χήν συγ­χα­ρη­τή­ρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήταν καλύ­τε­ρος από εμάς, το ήθελε περισ­σό­τερο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αμυ­ντικά δεν ήμασταν καλοί, ούτε επι­θε­τικά. Αυτό οφεί­λε­ται στη συγκέ­ντρωσή μας, ενώ ήταν και αρκετά εύστο­χος και ο Κολοσ­σός. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παι­χνίδι, αλλά δεν πρέπει να κολ­λή­σουμε σ’ αυτό. Να συνε­χί­σουμε και να συγκε­ντρω­θούμε για τα επόμενα παι­χνί­δια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.