ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχέδιο υφαρπαγής τίτλου και διάλυσης της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλει ο Κουβέλης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κουβέλης ΔΗΜΑΡ

Τη δια­φω­νία του με τις κι­νή­σεις της ηγε­σί­ας της ΔΗΜΑΡ στην κα­τεύ­θυν­ση της εκλο­γι­κής σύ­μπρα­ξης με το ΠΑΣΟΚ, εκ­φρά­ζει με δή­λω­σή του ο Φώτης Κου­βέ­λης και προ­α­ναγ­γέλ­λει συν­δια­σκέ­ψεις στε­λε­χών και μελών του κόμ­μα­τος.

Στην δή­λω­σή του ο κ. Κου­βέ­λης ανα­φέ­ρει: «Θέλω να εκ­φρά­σω τη βα­θύ­τα­τη λύπη μου για το γε­γο­νός ότι η Δη­μο­κρα­τι­κή Αρι­στε­ρά με­τα­τρέ­πε­ται σε πεδίο αντι­δη­μο­κρα­τι­κών με­θο­δεύ­σε­ων και πρα­κτι­κών ξένων προς τις πα­ρα­δό­σεις της ανα­νε­ω­τι­κής Αρι­στε­ράς.

Μια μειο­ψη­φία 35 μελών της Κε­ντρι­κής Επι­τρο­πής του κόμ­μα­τός – πα­ρα­γνω­ρί­ζο­ντας το γε­γο­νός ότι 40 μέλη της Κε­ντρι­κής Επι­τρο­πής τά­χθη­καν κατά της εκλο­γι­κής σύ­μπρα­ξης με το ΠΑΣΟΚ – υλο­ποιεί σχέ­διο υφαρ­πα­γής του τί­τλου και διά­λυ­σης του κόμ­μα­τος.

Σε όλη την πο­λι­τι­κή δια­δρο­μή μου υπη­ρέ­τη­σα με προ­σή­λω­ση τη δη­μο­κρα­τία. Το ίδιο θα πράξω και τώρα, συ­γκα­λώ­ντας άμεσα, ως ιδρυ­τής και πρώην πρό­ε­δρος της ΔΗΜΑΡ, συν­δια­σκέ­ψεις στε­λε­χών και μελών του κόμ­μα­τος, σε ολό­κλη­ρη την Ελ­λά­δα, όπου θα προσ­διο­ρί­σου­με τη στάση μας εν όψει των επι­κεί­με­νων εκλο­γών.

Πι­στεύω από­λυ­τα ότι η λύση για τον τόπο πρέ­πει να είναι αρι­στε­ρή και ου­σια­στι­κά προ­ο­δευ­τι­κή».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.