Συνελήφθη εκδιδόμενη που έψαχνε πελάτες με μικρή αγγελία

Από: 1 λεπτό ανάγνωση

“Κυρία εμφανίσιμη ζητεί γνωριμία με σοβαρό κύριο» έλεγε η μικρή αγγελία που δημοσίευσε σε τοπική εφημερίδα μια 43 χρονη που συνελήφθη την 10η Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 13.00 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών.
Η 43χρονη, κάτοικος Ρόδου, στην οδό Παπαλουκά, όπως προέκυψε, χρησιμοποίησε την αγγελία για την αλίευση πελατών για τον παράνομο οίκο ανοχής που λειτουργούσε προκειμένου, όπως κατέθεσε εξεταζόμενη, να αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Κατόπιν συγκεκριμένα τηλεφωνικής επικοινωνίας αστυνομικού που προσποιήθηκε τον πελάτη, συναντήθηκε μαζί της στην οικία της προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.
Αφού έβγαλε τα ρούχα της και παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα ο αστυνομικός τη συνέλαβε.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο.