ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στο ξενοδοχείο της Ρόδου Mira Marre Wonderland

news room 1 λεπτό ανάγνωση
miramare

Η Διοί­κη­ση του Σω­μα­τεί­ου, στη πρό­σφα­τη συ­νε­δρί­α­ση της απο­φά­σι­σε τη συμ­με­το­χή της στο συλ­λα­λη­τή­ριο που ορ­γα­νώ­νει το ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη ενά­ντια στα νέα μνη­μό­νια και στις νέες αντι­λαϊ­κές πο­λι­τι­κές. Οι ξε­νο­δο­χο­ϋ­πάλ­λη­λοι πρέ­πει να αξιο­ποι­ή­σου­με την εμπει­ρία μας, από τους αγώ­νες μας, να ενώ­σου­με τη φωνή μας με τους ερ­γα­ζό­με­νους όλων των κλά­δων και να διεκ­δι­κή­σου­με να μην παρ­θούν νέα μέτρα αλλά και να κα­ταρ­γη­θούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡ­ΓΑ­ΤΙ­ΚΟΙ ΝΟΜΟΙ!

Όταν η συ­γκυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ –ΑΝΕΛ μι­λά­ει για έντι­μο συμ­βι­βα­σμό οι ερ­γα­ζό­με­νοι κα­τα­λα­βαί­νουν ότι πρό­κει­ται για πε­ραι­τέ­ρω διά­λυ­ση των ερ­γα­σια­κών σχέ­σε­ων, για τσά­κι­σμα των ερ­γα­τι­κών δι­καιω­μά­των, όσων έχουν απο­μεί­νει, και σε καμία πε­ρί­πτω­ση δε πε­ρι­μέ­νουν να δουν κά­ποια βελ­τί­ω­ση στη ζωή τους.

Για τους ερ­γα­ζό­με­νους δεν υπάρ­χει άλλη επι­λο­γή από το ΞΕ­ΣΗ­ΚΩ­ΜΟ! Η ορ­γά­νω­ση του αγώνα και η πάλη για μια ζωή χωρίς μνη­μό­νια, φτώ­χεια και ανερ­γία. Όλοι και όλες στο συλ­λα­λη­τή­ριο του ΠΑΜΕ στις 19:00 στο Πα­νε­πι­στή­μιο Αι­γαί­ου για να διεκ­δι­κή­σου­με:

•  Αυ­ξή­σεις σε μι­σθούς, συ­ντά­ξεις και επι­δό­μα­τα. Άμεση επα­να­φο­ρά με νόμο του κα­τώ­τε­ρου μι­σθού στα 751 ευρώ.

•  Κά­λυ­ψη όλων των απω­λειών.

• Απο­κα­τά­στα­ση των Συλ­λο­γι­κών Συμ­βά­σε­ων ερ­γα­σί­ας.

• Κα­τάρ­γη­ση των αντερ­γα­τι­κών νόμων.

• Ου­σια­στι­κή προ­στα­σία όλων των ανέρ­γων.

Η ΔΙΟΙ­ΚΗ­ΣΗ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.