ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπιασε δουλειά η οργανωτική

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ

Μετά την περσινή επι­τυ­χία στον πρώτο και δοκι­μα­στικό Διεθνή Μαρα­θώ­νιο Δρόμο Ρόδου, έφθασε η στιγμή να διορ­γα­νω­θεί ο 2ος Διεθνής Μαρα­θώ­νιος, που είναι πλέον ανα­γνω­ρι­σμέ­νος από την Παγκό­σμια Ομο­σπον­δία Κλα­σι­κού Αθλη­τι­σμού (IAAF) και την Διεθνή Ένωση Μαρα­θω­νίων (AIMS).

Ο Μαρα­θώ­νιος Ρόδου Θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 26 Απρι­λίου 2015 με διορ­γα­νώ­τρια την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου να είναι υπεύ­θυνη στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα. Στο Μαρα­θώ­νιο εμπλέ­κο­νται οργα­νω­τικά και ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, όπως και  η Μ.Κ.Ο. (RUN FOR BOOKS).

Παράλ­ληλα, έχουν προ­γραμ­μα­τι­στεί, αγώνας δρόμου 10.000 μ., αγώνας δρόμου 5.000μ., καθώς και αγώνας  1.000 μ. για μαθητές των Δημο­τι­κών Σχο­λείων.

Ήδη, η Οργα­νω­τική Επι­τροπή του Μαρα­θω­νίου, που έχει για πρόεδρο την κα. Μαριέττα Παπα­βα­σι­λείου (Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης) και η Εκτε­λε­στική Επι­τροπή, με πρόεδρο τον Μιχάλη Παυλούς (μέλος της διοί­κη­σης του κεντρι­κού ΣΕΓΑΣ) έχουν πιάσει δουλειά, προ­κει­μέ­νου ο 2ος Διεθνής Μαρα­θώ­νιος Δρόμος Ρόδου να στεφθεί με απόλυτη επι­τυ­χία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.