ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Νέες προσφορές του Θρόνου του Ήλιου για τις συλλογικότητες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ο θρόνος του ήλιου

Με την έναρξη της νέας χρονιάς ο Θρόνος του Ήλιου κάνει έξυπνες προ­σφο­ρές για οργα­νω­μέ­νες ομάδες και συλ­λο­γι­κό­τη­τες που μπορούν να δουν τις δια­δρα­στι­κές ταινίες εννέα δια­στά­σεων παρέα και να περά­σουν αξέ­χα­στα, επω­φε­λού­με­νοι αντα­πο­δο­τι­κών οφελών!

Η εταιρία «9η Διά­σταση», εκτι­μώ­ντας το πολύ­τιμο κοι­νω­νικό έργο και το έργο στο χώρο του πολι­τι­σμού, αθλη­τι­σμού κλπ που προ­σφέ­ρουν οι οργα­νω­μέ­νες ομάδες πολιτών, επι­θυ­μεί από την πλευρά της να συμ­βά­λει, στο μέτρο του δυνατού, στην ενί­σχυση και ενθάρ­ρυνση αυτής της προ­σφο­ράς στην τοπική κοι­νω­νία.

Για συλ­λό­γους που θέλουν να παρα­κο­λου­θή­σουν μία από τις ταινίες «Θρόνος του Ήλιου» ή «Το Μυστή­ριο της Ζωής» γίνεται έκπτωση 20% στο εισι­τή­ριο εισόδου (8ευρώ/ενή­λι­κες από 10 και 5ευρώ από 6/παιδιά ) και επι­πλέον, η εταιρία «9η Διά­σταση» επι­στρέ­φει στο σύλλογο 25% του ποσού που ανα­λο­γεί στο σύνολο των εισι­τη­ρίων, ως δωρεά για την υλο­ποί­ηση των δρα­στη­ριο­τή­των του.

Επίσης, για συλ­λό­γους που τα μέλη τους επι­θυ­μούν να παρα­κο­λου­θή­σουν και τις δύο προ­α­να­φε­ρό­με­νες ταινίες, γίνεται ειδική τιμή επι­πλέον της υπάρ­χου­σας προ­σφο­ράς (15ευρώ από 20) στα 14ευρώ/ενή­λι­κες και 9ευρώ/παιδιά και επι­πλέον, η εταιρία «9η Διά­σταση» κάνει χορηγία στο σύλλογο τη Βασι­λό­πιτα, προ­σφέ­ρο­ντας παράλ­ληλα το χώρο για την εκδή­λωση της κοπής της.

Ελά­χι­στη συμ­με­τοχή για τις παρα­πάνω προ­σφο­ρές: 25 άτομα.

Τέλος, την ερχό­μενη Δευτέρα, με τη συνερ­γα­σία των «Εθε­λο­ντών Ρόδου» θα γίνει η διανομή σε 3 σχολεία και στο Κέντρο Παι­δι­κής Μέρι­μνας, των βιβλίων που συγκε­ντρώ­θη­καν στο ανταλ­λα­κτικό παζάρι βιβλίου κατά τη διάρ­κεια των γιορτών, για τον εμπλου­τι­σμό των βιβλιο­θη­κών τους.

Ο «Θρόνος του Ήλιου» επι­θυ­μεί να ευχα­ρι­στή­σει για την προ­σφορά τους τα βιβλιο­πω­λεία «Πένα» στην οδό Κοδριγ­κτώ­νος 8-10, «Στέκι» στην οδό Κ. Παλαιο­λό­γου 20, «Δέντρο» στην οδό Θ. Σοφούλη 127, «Ακα­δη­μία» στην οδό Αμε­ρι­κής 93 και τον εκδο­τικό οίκο «Βερέττα» στην πλατεία Κοσκι­νού καθώς επίσης τη Λέσχη Ανά­γνω­σης Ρόδου και όλους τους πολίτες για τη συμ­με­τοχή τους.

Επι­πλέον, μέρος των εσόδων από τις προ­βο­λές της 26ης Δεκεμ­βρίου προ­σφέρ­θη­καν για την αγορά φαρ­μα­κευ­τι­κού υλικού που έχει ανάγκη για τη λει­τουρ­γία του το Κοι­νω­νικό Ιατρείο Ρόδου που επι­τε­λεί σπου­δαίο έργο στο νησί μας.

Kαι μην ξεχά­σετε, στις ονο­μα­στι­κές γιορτές, τα γενέ­θλια και άλλες εορ­τα­στι­κές περι­στά­σεις να κάνετε στα αγα­πη­μένα σας πρόσωπα ένα συναρ­πα­στικό δώρο … το Δωρο­κου­πόνι του Θρόνου του Ήλιου!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.