Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, απαιτώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.
Ειδικότερα, ζητά την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα προ κρίσης και προ μνημονίων, καμία απόλυση επικουρικού, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.