Πανέτοιμη για το σημερινό μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Διαγόρα είναι η ομάδα της Ρόδου.
Τα «ελάφια» του Σάββα Ορφανίδη θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της μεγάλης κατηγορίας, έχοντας το απόλυτο των βαθμών γι’ αυτό και στο σημερινό παιχνίδι θέλουν την νίκη, εκτός από λόγους γοήτρου, για να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη θέση, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, παρότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή της Ρόδου, Σάββα Ορφανίδη που δήλωσε τα ακόλουθα με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση:
«Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, απ’ όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Πιστεύω ότι εάν κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε προγνωστικά. Στα ντέρμπι μετράει η ψυχολογία και το πάθος που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Εύχομαι να διεξαχθεί ένα παιχνίδι μέσα στα καθαρά αθλητικά πλαίσια και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει».
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Ρόδου ολοκληρώθηκε χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου ( η προπόνηση έγινε την ίδια ώρα με τον Διαγόρα), με το Σάββα Ορφανίδη να διεξάγει ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, το οποίο επικεντρώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένων και των Σάκη Γκόγκα και Ευτύχη Τζιβίλογλου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν κανονικά .
Μετά το τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης, ο Σάββας Ορφανίδης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίο είναι οι ακόλουθοι:
Κεφάλας, Ράτζα, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Κακαζούκης, Ορφανίδης, Καλημέρης, Θεοδοσίου, Μπινγκό, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Αμανατίδης, Δελαπόρτας, Παυλίδης, Γκόγκας, Ευγενικός, Γκάιδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ