Ειδήσεις

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Ρόδου: Aπάντηση στον βουλευτή κ. Δ. Γάκη

Χθες γιορτάσαμε μία από τις νίκες του Ελληνικού ΄Εθνους εναντίον δύο μεγάλων αυτοκρατοριών που επιβουλεύτηκαν την ακεραιότητα της Πατρίδος μας το 1940.
Ο Πρωτεργάτης της νίκης, Ιωάννης Μεταξάς, ανέλαβε την ιστορική ευθύνη, ενέπνευσε τον ελληνικό λαό, ο οποίος το Όχι, που αυτός είπε, το έκαμε αγώνα, αίμα, θυσίες, νίκης και θαυμασμό για όλον τον τότε ελεύθερο κόσμο.
Οι μόνοι που δεν συμμετείχαν στην Εθνική προσπάθεια υπό την ηγεσία του Ιωάννου Μεταξά, ήταν οι κάθε μορφής και ιδεολογίας Αριστεροί, οι οποίοι προτίμησαν να εξυπηρετήσουν την Μεγάλη Πατρίδα τους, την Σοβιετική ΄Ενωση αντί της Ελλάδος, σεβόμενοι πιο πολύ το Στάλιν από την ακεραιότητα και την τιμήν της Χώρας μας.
Η φτηνή αυτή εθνοπροδοσία, είχε την βάση της εις το Σύμφωνο Μολότωφ –Ρίμπεντροπ του 1939 με το οποίο η Σοβιετική ΄Ενωσις χέρι –χέρι με την ναζιστική Γερμανία ήταν και η πρώτη που χειροκρότησε και συνεχάρη τον Αδόλφο Χίτλερ όταν μέσα σε δεκαπέντε ημέρες κατέλαβε την Γαλλία.
Σήμερα, η Αριστερά και τα ξεφτισμένα υπολείμματα της καταβάλλουν θλιβερές προσπάθειες να διαστρεβλώσουν τα ιστορικά γεγονότα και να εμφανιστούν υπερπατριώτες και με τις ευλογίες των κοιμωμένων αστών, ζητούν ακόμα και παράσημα για την τότε στάσιν τους, τολμούντες μάλιστα να υβρίζουν εμάς τους αγνούς και γνήσιους Έλληνες με χυδαίους και ανεπιτρέπτους χαρακτηρισμούς ,τους οποίους κατά καιρούς επινοούν, για να αμαυρώσουν τον «Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή».
Μέσα στα πλαίσια αυτά εντάσσεται προφανώς και η κωμική θεατρική παράστασις του βουλευτή του Σύριζα, Δημήτρη Γάκη, ο οποίος προκειμένου να ξεχωρίσει από την αφάνεια, επινόησε την ψευτοπαράσταση του εμφανιζόμενος δήθεν ενοχλημένος, δια το στεφάνι που η Χρυσή Αυγή και ο εκπρόσωπός της κατέθεσαν για να τιμήσουν τους νεκρούς του Έπους του 40.
Εάν ο Δημήτρης Γάκης νοιαζόταν πράγματι για την ουσίαν των προβλημάτων του Ελληνικού Λαού, θα έπρεπε πρωτίστως να αποχωρήσει, όχι από την παρέλαση αλλά από την Βουλή, αντιλαμβανόμενος αυτός και οι όμοιοι του, ότι είναι ηθικά υπεύθυνοι για τους οκτώ και πλέον χιλιάδες συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν από απελπισία στην Χώρα, από την απαξίωση των εισοδημάτων του Ελληνικού Λαού, από τον εξευτελισμόν του να περιφέρεται η Χώρα μας ως ζητιάνα μεταξύ των συμμάχων και φίλων της, από την υποβάθμιση της αξιοπρέπειας του Ελληνα σε όλη σχεδόν την Υφήλιο και από της αναπάντητες προκλήσεις των γειτόνων μας.
Αντί γα όλα αυτά τα παραπάνω που είχε υποχρέωση ο κύριος αυτός να αντιδράσει, έκανε μία επίδειξη δήθεν δημοκρατικότητας, χωρίς μάλιστα να αντιλαμβάνεται ότι και σαν κόμμα και σαν άτομο το μόνο που επέδειξε είναι ασέβεια προς την ιερή μνήμη των νεκρών του 40, τον συμβολισμό του εορτασμού στο σύνολό του, στον επιβεβλημένο σεβασμό των νομίμων κομμάτων και εις το γεγονός ότι η Ελευθερία της Δωδεκανήσου η ΄Ενωσίς της με την Ελλάδα οφείλεται εις τον Ιωάννη Μεταξά και σ αυτούς που τον ακολούθησαν και σ αυτούς που μέχρι σήμερα σέβονται την μνήμη του.
Θα πρέπει να γνωρίζει ο Δημήτρης Γάκης ότι εμείς αλλά και ο Δωδεκανησιακός Λαός δεν εντυπωσιαζόμαστε από κωμικές εκδηλώσεις ούτε βεβαίως από τις ανιστόρητες δηλώσεις τις οποίες έκαμε. Του δηλώνουμε δε κατηγορηματικά ότι μας είναι απολύτως αδιάφορο το αν θα παρευρίσκεται και το πού ακριβώς θα κάθεται στις Εθνικές εορτές και εκδηλώσεις. Τον πληροφορούμε επίσης ότι εμείς δεν είμαστε σοσιαλιστές. Σοσιαλιστές δυστυχώς και άρα όμοιοι του ήταν ο Μουσολίνι με τον Χίτλερ.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, εκπροσωπώντας τους ψηφοφόρους μας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θέλει να δηλώσει δημοσίως ότι οι τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες, ενεργώντας καθ’ όλα κατά νόμον, έπραξαν το αυτονόητο, όπως άλλωστε υποχρεούται κάθε δημοκρατικά εκλεγμένη Αρχή, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδος και την κείμενη νομοθεσία απέναντι σε ένα νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου