Αθλητικά

Κοινή δράση για το μέλλον από Κλεόβουλο και Ηρακλή Λάρδου

Τη δυνατότητα που τους δίνουν οι κανονισμοί να συνεργαστούν σε επίπεδο υποδομών αποφάσισαν να αξιοποιήσουν ο Κλεόβουλος και ο Ηρακλής Λάρδου.
Τα δύο σωματεία προχωρούν σε ένωση των δυνάμεών τους στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-15, Κ-14 και Κ-12, καθώς στα οικεία πρωταθλήματα θα συμμετέχουν με κοινές ομάδες, δίνοντας ένα ιδανικό παράδειγμα στους υπόλοιπους συλλόγους που δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό μικρών ποδοσφαιριστών. Τη νέα συνεργασία έσπευσε να χαιρετίσει η διοίκηση του Κλέοβουλου, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της ομάδας μας με τις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρδου και ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία και να διαρκέσει πολλά χρόνια και να είναι εποικοδομητική. Δηλαδή στο πρωτάθλημα Κ-15 Κ-14 θα αγωνισθούν με τα χρώματα του Ηρακλή Λάρδου ποδοσφαιριστές και από τις δύο ακαδημίες και, για το Κ-12 θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Κλεόβουλου Λίνδου αντίστοιχα. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ηρακλή Λάρδου γιατί στις συζητήσεις που έγιναν , απέδειξαν ότι οι παράγοντες ΠΡΕΠΕΙ να αγαπούν την ομάδα τους , τα παιδιά μας και το ποδόσφαιρο εξίσου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου