Με μία μακροσκελή και συγκινητική ανακοίνωση, στο προφίλ που διατηρούν οι Ατρόμητοι Ρόδου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής Παναγιώτη Ζούνης γνωστοποίησε ότι σταματάει η λειτουργία της Ανδρικής ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στην νέα σεζόν.
Ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές, όπως και τους ανθρώπους που βοήθησαν, άφησε ευχές προς παράγοντες άλλων συλλόγων και ενημέρωσε ότι τα τμήματα υποδομής των Ατρόμητων θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τις εγγραφές να ξεκινάνε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά:
«Το ταξίδι των Ατρόμητων Ρόδου προς την δική τους Ιθάκη.
Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες, το ονειρικό ταξίδι των Ατρόμητων Ρόδου έφτασε στο τέλος του, έφτασε στον προορισμό του, την δική του Ιθάκη.
Ένας προορισμός, που είχε σαν σκοπό να πλάσει χαρακτήρες, παιδιά με ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, αλλά και να τα διασκεδάσει μέσω του παιχνιδιού που λέγεται ‘’ποδόσφαιρο’’.
Μέσα από τις δικές τους συμπληγάδες έγραψαν την δική τους μικρή ιστορία, με λύπες αλλά και πολύ περισσότερες χαρές.
Έφτασε η ώρα τα μικρά Ατρομητάκια, που έγιναν Ατρόμητοι μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και ατέλειωτες ώρες προπόνησης για 11 ολόκληρα χρόνια, να ανοίξουν τα δικά τους φτερά και να πραγματοποιήσουν, έχοντας πάρει όλα τα εφόδια, τα ονειρά τους.
Εύχομαι ως πρώην προπονητής τους, να έχουν την υγεία τους και να γευθούν τις χαρές που χαρίζει το ποδόσφαιρο.
Απολαύστε το.
Εγώ θα είμαι εκεί μακριά και θα σας παρακολουθώ και θα σας καμαρώνω σε κάθε σας επιτυχία, σε κάθε σας βήμα και κάθε σας χαρά θα είναι και δική μου χαρά.
Μικροί μου Ατρόμητοι, σας ευχαριστώ για το χαμόγελο σας, την δύναμη σας, την αταξία σας, όλα τα όμορφα που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που μου χαρίσατε στο δρόμο για την δική σας Ιθάκη.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς αυτών των παιδιών, που ήταν κοντά τους και τα στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που περάσατε από την ομάδα των Ατρόμητων, για την υπομονή σας και για την υποστήριξή σας, τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς την ομάδα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την κάρδια μου, την κ. Νίκη Μαχραμά που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά μας και μας στήριζε με έναν τρόπο που μόνο η ιδία γνωρίζει.
Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει η σελίδα με την γενιά αυτή που έγραψε την δική της ιστορία. Δυστυχώς μετά την αποχώρηση 18 παικτών της ομάδας μας λόγω σπουδών αλλά και μετεγγραφών σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, η ομάδα έμεινε με 11 ποδοσφαιριστές, μαζί με τα παιδιά που προωθήθηκαν από το Εφηβικό, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη συμμέτοχη μας στο πρωτάθλημα.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω σχετικά με τους ευγενείς ανθρώπους που δηλώνουν ότι αγαπούν το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου και τα παιδιά μας, αλλά δυστυχώς κυκλοφορούν στον χώρο αυτό και τον μολύνουν, δουλεύουν υπογείως και επωφελούνται από αυτό και πάνω στις πλάτες άλλων, πως το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έμαθαν σε ποιους πρέπει να λέω την καλημέρα μου και να χαρίζω το χαμόγελό μου.
Εδώ επιτρέψτε μου να αναφέρω πως κάποτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, ο Σάββας Ζούνης, μου είχε πει να μην ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο γιατί ζέχνει. Η αγάπη μου όμως γι’ αυτό ήταν τόσο μεγάλη που δεν τον άκουσα… και δικαιώθηκε.
Θα ήταν παράλειψη μου, να μην αναφερθώ στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής και να την συγχαρώ για την έντιμη, ηθική και αξιοπρεπή δουλειά των ανθρώπων που την διοικούν, καθώς και του προπονητή της, κ. Σάββα Ορφανίδη.
Για να επανέλθω λοιπόν, η Ανδρική μας ομάδα θα πάψει να λειτουργεί και για τα παιδιά που απέμειναν η ομάδα θα φροντίσει να τους βρει ποδοσφαιρική στέγη.
Βέβαια, η ομάδα μας θα συνεχίσει να λειτουργεί με τα τμήματα των Ακαδημιών.
Οι εγγραφές άρχισαν για την Ακαδημία ποδόσφαιρου των Ατρόμητων Ρόδου.
Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ‘’Oasis S.C. 5×5’’ στους Αγίους Αποστόλους.
Τηλ. επικοινωνίας: Παναγιώτης Ζούνης : 6945-793675 και Μιχαήλ Τζουμέρκας: 6979-208555».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ