Ειδήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση με το υπουργείο «Προμήθεια Πόσιμου Νερού για τις ανάγκες των νήσων Πάτμου και Αρκιών»

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου συμμετείχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Γιαννέλη Θεοδοσιάδη
και παρουσίασε την πρόταση του για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πάτμου και του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια Πόσιμου Νερού για τις ανάγκες των νήσων Πάτμου και Αρκιών».
Στρατηγική της ιδέας αποτελεί η ανάθεση της προμήθειας νερού, η συντήρηση και λειτουργία των πηγών θα ανατεθεί σε εργολάβους ιδιώτες μέσω Διεθνούς διαγωνισμού εξασφαλίζοντας φθηνό νερό στο ελληνικό κράτος. Το μόνο που θα πληρώνει ο Δήμος θα είναι η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος .
Η έγκριση ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρισταμένους δημοτικούς συμβούλους
Στα πρακτικά κατεγράφη η τοποθέτηση επί του θέματος του Δ.Σ κ. Μαυρωνά Σπυρίδωνα στην οποία αναφέρει μεγάλη απώλεια νερού και ελάχιστα έσοδα από αντίτιμο ύδατος και ζητά να γίνει διερεύνηση επ’ αυτών.

patmostimes.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου