ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δασικοί χάρτες: Παράταση έως 15 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δασικοί χάρτες

Παρά­ταση έως τις 15 Ιουλίου για την υποβολή αντιρ­ρή­σεων στους δασι­κούς χάρτες δόθηκε από το Υπουρ­γείο Περι­βάλ­λο­ντος και Ενέρ­γειας.

Όπως, υπο­γραμ­μί­ζει το υπουρ­γείο σε ανα­κοί­νωση: Λαμ­βά­νο­ντας υπόψη τις συν­θή­κες που έχουν δια­μορ­φω­θεί από την ενερ­γειακή κρίση οι οποίες δυσχε­ραί­νουν τις οικο­νο­μι­κές συναλ­λα­γές των πολιτών, σε συν­δυα­σμό με τα τεχνικά προ­βλή­ματα στις ψηφια­κές πλατ­φόρ­μες του Ελλη­νι­κού Κτη­μα­το­λο­γίου, χορη­γεί­ται παρά­ταση για την υποβολή αντιρ­ρή­σεων επί του περιε­χο­μέ­νου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες.

Σημειώ­νε­ται ότι η παρά­ταση αφορά στους δασι­κούς χάρτες που αναρ­τή­θη­καν εντός του 2021 για τους οποίους η προ­θε­σμία υπο­βο­λής αντιρ­ρή­σεων εκπνέει στις 31 Μαΐου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.