Αθλητικά

Διγενής: Γενική συνέλευση με το βλέμμα στο μέλλον

Σήμερα στις 20:00 στο κοινοτικό κατάστημα Κοσκινού θα διεξαχθεί η απολογιστική γενική συνέλευση του Διγενή, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, η οποία είναι σημαντικό για το μέλλον των «κυανόλευκων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κοσκινιάτες:
«Το Δ.Σ του Α.Σ. Διγενή προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα Κοσκινού την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 20:00 με τα εξής θέματα:
1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.
2. Συζήτηση μελών και άμεσα ενδιαφερόμενων για το μέλλον της ομάδας.
3. Προγραμματισμός και στόχοι νέας περιόδου 2020 -2021.
4. Προτάσεις και επερωτήσεις προς το απερχόμενο Δ.Σ.
5. Διάφορα θέματα προς συζήτηση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την (επόμενη ημέρα) Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Τσαμπίκο Ζαχαριά, τηλ. επικοινωνίας: 6947629535
Η παρουσία όλων όσων αγαπάνε πραγματικά την ομάδα είναι απαραίτητη για το μέλλον και την σωστή οργάνωση της επομένης ποδοσφαιρικής περιόδου.
Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες, προληπτικά μέτρα και κανόνες υγιεινής που προβλέπονται σχετικά με τον Covid-19».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου