Σήμερα ο Φοίβος θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την σεζόν 2018-2019 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «κυανοκίτρινοι» θα υποδεχθούν στις 17:30 στο γήπεδο Κρεμαστής τον Κλεάνθη, με τον Σάββα Ορφανίδη στον πάγκο τους.
Ο έμπειρος τεχνικός από την Δευτέρα βρισκόταν εκτός νησιού, με τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών να διεξάγονται από τους συνεργάτες του. Πλέον ο Ορφανίδης επέστρεψε στην Ρόδο και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Ο Ορφανίδης θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Στέφανο Νικήτα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ( δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Σ. Ρόδος) και υποβάλλεται σε θεραπείες, ενώ εντός των ημερών θα εξεταστεί από γιατρό για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη, θα συνεχιστούν καθημερινά οι προπονήσεις των Κρεμαστενών έως και το τέλος της εβδομάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ