Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο τεχνικός του «γηραιού» Νίκος Παντέλης ανέβασε τους ρυθμούς της προπόνησης, αφού θέλει σταδιακά οι ποδοσφαιριστές του να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, έτσι ώστε ο σύλλογος να είναι πανέτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του στην σεζόν 2018-2019.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, σε ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα ο Διαγόρας θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα σεζόν. Ο «γηραιός» θα υποδεχθεί στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο τον Άρη Αρχαγγέλου, με τον Νίκο Παντέλη να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του ( δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς), προκειμένου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, με τις προπονήσεις να διεξάγονται έως και το Σάββατο, καθώς την Κυριακή ο Νίκος Παντέλης έχει αποφασίσει να τους δώσει ρεπό για να ξεκουραστούν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ