Ειδήσεις

Περιοδεία στη Μεσαιωνική Πόλη, του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη

Υψηλάντης Παλιά Πόλη

Στη Μεσαιωνική Πόλη περιόδευσε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης. Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ο Γιώργος Υψηλάντης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες και κάτοικοι που δραστηριοποιούνται στο μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Κύριο πρόβλημα των επαγγελματιών είναι σήμερα ο περιορισμένος αριθμός κρουαζιερόπλοιων που προσεγγίζουν το νησί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως τα προβλήματα της Παλιάς Πόλης (κυκλοφοριακό, τραπεζοκαθίσματα, θόρυβος, κράχτες, χρήσεις κ.λ.π.) μένουν άλυτα γιατί δεν υπάρχει σταθερή πολιτική βούληση και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Ο φαβοριτισμός, η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και των κανονισμών, δημιουργούν συνθήκες άνισου ανταγωνισμού και κυρίως απαξίωσης του μοναδικού μνημείου.

Υποστήριξε την αρμονική συνύπαρξη επιχειρηματιών και κατοίκων με σεβασμό στο μνημείο και ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του, για την λειτουργία και ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης.

Σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης θα επισκεφθεί τον Αρχάγγελο και το βράδυ θα παρευρεθεί στη συναυλία διαμαρτυρίας για τη δημόσια υγεία που διοργανώνουν μπροστά στο «Ακταίον», ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.