Μεγάλη επιτυχία για το νεαρό αναβάτη Τιμόθεο Σιφουνιό του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Όμνιουμ Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Ο ταλαντούχος ποδηλάτης είχε εξαιρετική παρουσία και έκοψε πρώτος το νήμα, προσθέτοντας μία ακόμη σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό του. Προπονητής του Τιμόθεου Σιφουνιού είναι ο Σπύρος Τάντης, με το κωακό σωματείο να συγχαίρει και τους δύο για τον τίτλο.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.