Αθλητικά

Πρωτέας Καλύμνου: Η 3η σχολή κριτών

Την 3η σχολή κριτών χρονομετρών θα υλοποιήσει ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου για τα μέλη του. Η 1η σχολή που υλοποίησε ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και με τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη αρχές του 2021 και αφορούσε κριτές χρονομέτρες Αθλητικής Ναυαγοσωστικής για αγωνίσματα πισίνας.
Πέρσι πριν την διεξαγωγή των 1ων επίσημων Πανδωδεκανησιακών αγώνων κολύμβησης αρχές Αυγούστου ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου υλοποίησε σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και με τον καθηγητή Χριστόδουλο Χούμα σχολή κριτών χρονομετρών κλασσικής κολύμβησης.
Φέτος, πάλι σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και με τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη θα πραγματοποιηθεί η 1η σχολή κριτών χρονομετρών Αθλητικής Ναυαγοσωστικής για τα αγωνίσματα θάλασσας για το 2022. Η σχολή θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα Μαΐου.
Οι συναντήσεις θα γίνονται διαδικτυακά και ώρα που θα αποφασιστεί με τους συμμετέχοντες. Όσα μέλη αθλούμενα και μη του Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου επιθυμούν να παρακολουθήσουν την σχολή μπορούν να στείλουν προσωπικό μήνυμα στον υπεύθυνο της σχολής, Μιχάλη Γλυνάτση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου