Τοπικές Ειδήσεις

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου δίπλα στους νέους του τόπου μας

Στα πλαίσια των δράσεων στήριξης των συμπολιτών μας, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου δώρισε έναν καινούργιο φορητό υπολογιστή (laptop) σε μία αξιόλογη Ροδίτισσα φοιτήτρια, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

Την παράδοση πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ (VP of Hellenism D25) κ. Αντώνης Γιαννικουρής και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου π. Χρυσόστομος Παπαλέξης, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

 

Μετά το πέρας της παράδοσης άπαντες συνεχάρησαν την νεαρή φοιτήτρια για τις άριστες επιδόσεις στις σπουδές της και της ευχήθηκαν καλή πρόοδο. Μια ουσιαστική κίνηση αναγνώρισης των προσπαθειών μιας νέαρης συμπολίτισσας μας που διαπρέπει ως φοιτήτρια, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Στον αγώνα για την παιδεία και την εκπαίδευση, το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου δηλώνει ακούραστος υποστηρικτής και όλοι μαζί πρέπει να έχουμε ως στόχο να χτίσουμε μια κοινωνία που επιβραβεύει την προσπάθεια και προάγει την αριστεία. Η δραστηριότητα του τμήματος προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου