Τοπικές Ειδήσεις

Το 4ο ΓΕ.Λ. Ρόδου κοντά στον συνάνθρωπο

Οι μέρες των εορτών φέρνουν πάντα στο προσκήνιο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε αυτονόητα δεν είναι τελικά δεδομένα για όλους. Έτσι, το 4ο ΓΕ.Λ., στο πλαίσιο των δράσεών του για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συγκέντρωσε τρόφιμα για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ευαισθησία του απέναντι σε κάθε άνθρωπο που δυστυχεί. Τα παιδιά μας εξέφρασαν μαζικά τη διάθεσή τους για προσφορά, φέρνοντας τρόφιμα και οργανώνοντας το σύνολο της δράσης με συντονιστή εκπαιδευτικό τον κ. Θώμογλου Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλα τα παιδιά του σχολείου μας, τις οικογένειές τους και τον σύλλογο των διδασκόντων για την αμέριστη προσφορά τους.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του σχολείου μας για την οργάνωση της δράσης. Ας εκφράσουμε την ευχή στα επόμενα χρόνια να μην υπάρχει ανάγκη για συλλογή τροφίμων και όλοι οι συνάνθρωποί μας να έχουν το βιοτικό επίπεδο που τους αξίζει!

Όλο το δυναμικό του 4ου ΓΕ.Λ. σας εύχεται μία νέα χρονιά, γεμάτη με υγεία, ειρήνη και γαλήνη στις ψυχές όλων μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου