Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς για ΕΠΑΛ Καλύμνου: Γίνεται πράξη η επιθυμία των κατοίκων του νησιού

Στα εγκαίνια του νέου εσπερινού ΕΠΑΛ στην Κάλυμνο, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς.

Γίνεται πράξη η επιθυμία των κατοίκων του νησιού, αλλά και των ενηλίκων εργαζομένων μαθητών, οι οποίοι μπορούν πλέον να συνδυάζουν την εργασία τους με την εκπαιδευτική και μαθησιακή εξέλιξη.

Στο νέο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Καλύμνου θα λειτουργούν οι τομείς των ναυτιλιακών επαγγελμάτων, μηχανολογίας, γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος,

Αξίζει να σημειωθεί, πως με συνεχείς παρεμβάσεις του, τους προηγούμενους μήνες, στην Υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, στην Υφυπουργό Παιδείας, κυρία Ζέττα Μακρή και στον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης, κύριο Γιώργο Βούτσινο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, είχε τονίσει την ανάγκη δημιουργίας του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Καλύμνου, πρόταση που έγινε δεκτή εκκινώντας τις διαδικασίες δημιουργίας του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου