Ειδήσεις

Κ. Λουράντος: Θα αναδείξουμε στα φαρμακεία μας την αναξιοπιστία των ΣΥΡΙΖΑίων

η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ο Κώστας Λουράντος μίλησε στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για την απεργία των φαρμακοποιών
Συνέντευξη Κ. Λουράντου

Για την απεργία των φαρμακοποιών

«Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι η απεργία πιέζει κανέναν. Πολλές φορές, την κυβέρνηση την βολεύει η απεργία, από την άλλη μεριά κάνει κακό και στον ίδιο τον κλάδο. Όμως δεν έχουμε άλλα μέτρα πίεσης, εκτός κι αν τώρα ξεκινήσουμε αυτό που λέμε «αντάρτικο». Θα αναδείξουμε από τα φαρμακεία μας μέσα, με ό,τι έχουμε υλικό, την αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, το τι έλεγε, το τι κάνει, θα κολλήσουμε τις αφίσες που πρέπει με τις φωτογραφίες ΣΥΡΙΖΑίων που κατά καιρούς άλλα είπαν κι άλλα έκαναν. Θα πάμε να μοιράσουμε το υλικό που πρέπει να μοιράσουμε στους σταθμούς και σε όλη την Ελλάδα για να ξέρει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται και φυσικά θα αναδείξουμε μέσω συνέντευξης τύπου τι αθλιότητα επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, το οποίο το λεω εγώ, όχι μόνο άθλιο, αλλά ένα πολιτικό σκηνικό γεμάτο από αλητεία. Δεν μπορεί να μου λεει εμένα ότι ψηφίσαμε, εμείς, ο λαός που ψήφισε στις 20 Σεπτεμβρίου, το Μνημόνιο. Κανείς Έλληνας πολίτης δεν είδε το Μνημόνιο, δεν διάβασε το Μνημόνιο, δεν διάβασε τις συμφωνίες, δεν το’ χαμε. Ούτε οι βουλευτές δεν το διαβάσανε, που το ψηφίσανε. Κι έρχονται τώρα μερικοί και λένε ότι είναι κατάπτυστο…»
ΒΗΜΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου