ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάσωση 58 μεταναστών ανοικτά του Αγαθονησίου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες
Μέγεθος γραμμάτων

Στον εντο­πι­σμό και στη διά­σω­ση 58 με­τα­να­στών προ­χώ­ρη­σε χθες το πρωί το Λι­με­νι­κό ανοι­κτά του Αγα­θο­νη­σί­ου.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, πε­ρι­πο­λι­κό σκά­φος του Λι­με­νι­κού Σώ­μα­τος – Ελ­λη­νι­κής Ακτο­φυ­λα­κής εντό­πι­σε στην ευ­ρύ­τε­ρη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή βο­ρειο­α­να­το­λι­κά του Αγα­θο­νη­σί­ου πνευ­στή λέμβο σε δυ­σχε­ρή θέση με 36 αλ­λο­δα­πούς επι­βαί­νο­ντες.

Υπό τον συ­ντο­νι­σμό του Ενιαί­ου Κέ­ντρου Συ­ντο­νι­σμού Έρευ­νας και Διά­σω­σης, το πλή­ρω­μα του ανω­τέ­ρω σκά­φους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προ­έ­βη στην ασφα­λή πε­ρι­συλ­λο­γή και διά­σω­ση των με­τα­να­στών, οι οποί­οι, αφού με­τα­φέρ­θη­καν στον λι­μέ­να Αγα­θο­νη­σί­ου, συ­νε­λή­φθη­σαν, διότι στε­ρού­νταν νό­μι­μων τα­ξι­διω­τι­κών εγ­γρά­φων.

Άλλα 22 άτομα εντο­πί­στη­καν στην ευ­ρύ­τε­ρη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή ανα­το­λι­κά του Αγα­θο­νη­σί­ου, σε ακυ­βέρ­νη­τη πνευ­στή λέμβο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.