ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16 τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου την Κυριακή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρκικo drone

Το τουρ­κι­κό αε­ρο­σκά­φος ανα­γνω­ρί­στη­κε και ανα­χαι­τί­στη­κε σύμ­φω­να με τους διε­θνείς κα­νό­νες.

Σε 16 πα­ρα­βιά­σεις του εθνι­κού ενα­έ­ριου χώρου προ­χώ­ρη­σε σή­με­ρα Κυ­ρια­κή, ένα τουρ­κι­κό μη επαν­δρω­μέ­νο αε­ρο­σκά­φος (UAV).

Το τουρ­κι­κό UAV πέ­τα­ξε πάνω από το Νο­τιο­α­να­το­λι­κό Αι­γαίο και κα­τα­γρά­φη­κε και μια πα­ρά­βα­ση των κα­νό­νων ενα­έ­ριας κυ­κλο­φο­ρί­ας στο FIR Αθη­νών.

Σύμ­φω­να με το ΓΕΕΘΑ, το τουρ­κι­κό αε­ρο­σκά­φος ανα­γνω­ρί­στη­κε και ανα­χαι­τί­στη­κε σύμ­φω­να με τους διε­θνείς κα­νό­νες, κατά πάγια πρα­κτι­κή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.