Τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό καθώς και τους κυβερνητικούς βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερό, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων, προς όλους τους πιστωτές τους.
Ο δήμαρχος Ρόδου, χαρακτήρισε θετικό το νομοσχέδιο το οποίο εξωδικαστικά θα ρυθμίζει τα χρέη των επιχειρήσεων σε μακροχρόνιες δόσεις ώστε να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν πληγεί από την ύφεση. Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι το συγκεκριμένο μέτρο που αφορά και τη ρύθμιση χρεών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα διευκολύνει τους συμπολίτες μας που έχουν οφειλές στο Δήμο και θα αποφέρει έσοδα στα ταμεία του Δήμου Ρόδου.
Ο κ. Χατζηδιάκος, έθεσε σειρά θεμάτων τα οποία αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού της Ρόδου, και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα πρόστιμα, στα πανωτόκια, και τις προσαυξήσεις που τριπλασιάζουν πολλές φορές το σύνολο της οφειλής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ