ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Χρύσα Καραγιάννη, πλέον μόνο ως διασκεδάστρια και “βασίλισσα της συμμορίας της μιζέριας” – κατά δήλωσή της – μπορεί να αντιμετωπίζεται

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΝΑΙ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η Χρύσα Καρα­γιάννη, επι­κε­φα­λής της ελάσ­σο­νος μειο­ψη­φίας, προ­κα­λεί με τις δημό­σιες τοπο­θε­τή­σεις της, υπο­βαθ­μί­ζο­ντας το επίπεδο του δημό­σιου δια­λό­γου.
  • Η ανα­κοί­νωση της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου καταγ­γέλ­λει την έλλειψη θεσμι­κής αυτο­συ­γκρά­τη­σης από πλευράς της Καρα­γιάννη.
  • Η πρό­σφατη ερώτησή της σχετικά με την αδειο­δό­τηση των Υδα­το­δρο­μίων δείχνει άγνοια και ασχε­το­σύνη, σύμφωνα με την ανα­κοί­νωση.
  • Η Καρα­γιάννη χαρα­κτη­ρί­ζε­ται ως "βασί­λισσα της συμ­μο­ρίας της μιζέ­ριας", ανα­δει­κνύ­ο­ντας την πολι­τική της στρα­τη­γική.
  • Η Περι­φέ­ρεια φαί­νε­ται να ανα­γνω­ρί­ζει ότι η Καρα­γιάννη έχει βρει ένα πεδίο όπου "δια­πρέ­πει" με την τακτική της.

Απά­ντηση του Γρα­φείου Τύπου της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου σε νέα ανα­κοί­νωση της ελάσ­σο­νος μειο­ψη­φίας του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λίου

Η Χρύσα Καρα­γιάννη φαί­νε­ται πως έχει ανα­κα­λύ­ψει ένα μονα­δικό πολι­τικό ταλέντο: κάθε φορά που μιλά δημόσια, κατα­φέρ­νει να κατε­βά­ζει όλο και πιο κάτω το επίπεδο του δημό­σιου δια­λό­γου, να προ­σβάλ­λει και να τραυ­μα­τί­ζει το κύρος του θεσμού που υπο­τί­θε­ται ότι υπη­ρε­τεί.

Ως επι­κε­φα­λής της ελάσ­σο­νος μειο­ψη­φίας, θα περί­μενε κανείς μια στοι­χειώδη θεσμική αυτο­συ­γκρά­τηση. Αντ’ αυτού, παρα­κο­λου­θούμε σε μόνιμη επα­νά­ληψη ένα γνώριμο έργο της εμπά­θειας, της εμμονής, της ειρω­νείας, του μηδε­νι­σμού, της απα­ξί­ω­σης και μια διαρκή δυσα­νε­ξία απέ­να­ντι στον ίδιο τον θεσμό του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λίου. Προ­φα­νέ­στατα πια δεν έχει ακόμη αντι­λη­φθεί που βρί­σκε­ται και τι κάνει.

Αλλά δεν είναι αυτό το χει­ρό­τερο! Έχει και πιο κάτω!

Η Χρύσα Καρα­γιάννη είναι εκείνη που στην πρό­σφατη συνε­δρί­αση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λίου έθεσε το εξής εκπλη­κτικό ερώτημα: “Αφού στην αδειο­δό­τηση των Υδα­το­δρο­μίων υπάρχει ευθύνη των Λιμε­νι­κών Ταμείων, τότε γιατί η Περι­φέ­ρεια συμ­με­τέ­χει στο Συμ­βού­λιο Ακτο­πλοϊ­κών Συγκοι­νω­νιών”;

Αυτό το πρόσωπο, που περι­φέ­ρει και δια­φη­μί­ζει την άγνοια και την ασχε­το­σύνη του δημόσια και με πανη­γυ­ρικό τρόπο, πλέον μόνο ως δια­σκε­δά­στρια και “βασί­λισσα της συμ­μο­ρίας της μιζέ­ριας” – κατά δήλωσή της – μπορεί να αντι­με­τω­πί­ζε­ται.

Αν έχει επι­λέ­ξει τη δημόσια γελιο­ποί­ησή της ως πολι­τική στρα­τη­γική, τότε οφεί­λουμε να της ανα­γνω­ρί­σουμε ότι βρήκε επι­τέ­λους ένα πεδίο όπου δια­πρέ­πει!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.