Ανάγκη από αίμα έχει νεαρός μαθητής του 6ου δημοτικού σχολείου Ρόδου ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε τον 9χρονο Ευάγγελο Γκοτζάι του Παντελεήμονα μπορείτε να απευθυνθείτε στο νοσοκομείο της Ρόδου, ή οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο της χώρας και να δώσετε αίμα δηλώνοντας τα στοιχεία του παιδιού.
Η βοήθειά όλων μας είναι απαραίτητη και πολύτιμη.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.