Ειδήσεις

Κυριάρχησε το θέμα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Ρόδου τάχθηκαν σήμερα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που θεωρούν πως η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ανδριάνα Μπαφίτη ανέγνωσε την επιστολή που της κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανώλης Παλλάς για να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη “Νέα Εποχή για τα νησιά μας” του κ. Χ. Κόκκινου.

«Έπειτα από την απρόσμενη και προσβλητική επίθεση που δέχθηκα δημόσια στην τοπική τηλεόραση από τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, αρχηγό του Συνδυασμού «Νέα Εποχή για τα Νησιά μας», σας γνωρίζω ότι αποχωρώ από την παράταξή του και ανεξαρτητοποιούμαι», επεσήμανε στην επιστολή του ο κ. Μανώλης Παλλάς.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της παράταξης τη μείζονος μειοψηφίας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος δήλωσε:
«Με έκπληξη άκουσα τη δήλωση του κ. Μανώλη Παλλά. Οι δηλώσεις μου για εκείνον ήταν πάντα θετικές. Το ίδιο ισχύει και τα άλλα μέλη της παρατάξεώς μου. Καρέκλες και άλλες θέσεις μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα ΙΚΕΑ» ,δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Συντορινιός εισηγήθηκε το θέμα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει το αεροδρόμιο της Ρόδου να περάσει σε ξένα χέρια εξήγησε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον αερολιμένα κ. Φώτης Λουλουδάκης.
Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης δήλωσε πως παρά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των συμβάσεων που θα υπογραφούν για τη παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Περισσότερα από τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου