Ειδήσεις

Κατά της παραχώρησης του αεροδρομίου το ΚΚΕ

Κατά της παραχώρησης του αεροδρομίου της Ρόδου σε ιδιώτες τάχθηκε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΚΚΕ κ. Τάκης Πότσος.

Με αφορμή την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε προχθές στο «ΑΚΤΑΙΟΝ» ο κ. T. Πότσος δήλωσε πως οι θέσεις που έχουν εκφραστεί υπηρετούν την εφαρμοζόμενη πολιτική.

“Κανείς μα κανείς εκτός από το ΚΚΕ δεν ανέδειξε τους λόγους που φθάσαμε σε αυτό το σημείο.Δεν έγινε κουβέντα για τις αποφάσεις οι οποίες έχουν ληφθεί σε επίπεδο ΕΕ. Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν κάνει αναφορά στις αιτίες του προβλήματος.Κόμματα και παρατάξεις είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης», δήλωσε ο κ.Πότσος και πρόσθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προσπάθεια να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο.

«Κάνει μεγάλη προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο και ουσιαστικά να ρίξει «στάχτη στα μάτια του κόσμου» για να παρουσιάσει τα πράγματα αλλιώς. Αναφέρθηκε πως το αεροδρόμιο θα πρέπει να «περάσει» στο Δήμο και πως στο εγχείρημα θα πρέπει να λάβουν μέρος και άλλοι φορείς. Ουσιαστικά ομιλούν για ιδιωτικοποίηση με τη συμμετοχή όσων την επιθυμούν», δήλωσε ο κ. Τ. Πότσος και πρόσθεσε πως γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί η ιδιωτικοποίηση διαφορετικά.

«Είμαστε αντίθετοι έχοντας παραδείγματα για το πώς λειτουργούν οι ιδιωτικοποιήσεις. Εμείς θέλουμε ενιαία δίκτυα μεταφορών ώστε κάθε εργαζόμενος να μεταφέρεται φθηνά όπου επιθυμεί», δήλωσε ο κ. Τ. Πότσος.

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του γραμματέα της ΚΕ του κόμματος κ. Δημήτρη Κουτσούμπα στη Ρόδο, την επόμενη Παρασκευή, 4 Απριλίου.
«Εμείς βλέπουμε ενιαία τη διπλή εκλογική μάχη. Την Παρασκευή 4 Απριλίου θα είναι στη Ρόδο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο στις 20.00. Καλούμε τους πολίτες να λάβουν μέρος για να ακούσουν τις θέσεις οι οποίες θα εκφραστούν και δίνουν διέξοδο στα προβλήματα της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών», δήλωσε ο κ. Τάκης Πότσος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου