ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη η επανέναρξη…

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣΚΑ

Όσο περ­νούν οι μέρες και δεν υπάρ­χει φως στο τού­νελ, τόσο πιο δύ­σκο­λη είναι η επα­νέ­ναρ­ξη των το­πι­κών πρω­τα­θλη­μά­των… Από το Νο­έμ­βριο μέχρι και σή­με­ρα οι ομά­δες στο το­πι­κό μπά­σκετ πα­ρα­μέ­νουν στον «πάγο» και πλέον το εν­δε­χό­με­νο η χρο­νιά να χαθεί, είναι πιο ορατό από ποτέ. Δυ­στυ­χώς από τη στιγ­μή που δεν έχει ανοί­ξει καν η Α2 Κα­τη­γο­ρία, οι χα­μη­λό­τε­ρες βαθ­μί­δες έχουν με­γα­λύ­τε­ρο βαθμό δυ­σκο­λί­ας για να ανοί­ξουν και πλέον τα χρο­νι­κά πε­ρι­θώ­ρια αρ­χί­ζουν να στε­νεύ­ουν. Αν για πα­ρά­δειγ­μα ο ερα­σι­τε­χνι­κός αθλη­τι­σμός πάρει το «πρά­σι­νο φως» για να ανοί­ξει στα μέσα Φε­βρουα­ρί­ου (στην κα­λύ­τε­ρη πε­ρί­πτω­ση…), τότε η επα­νεκ­κί­νη­ση θα γίνει κοντά στα μέσα Μαρ­τί­ου. Αν η επι­στρο­φή γίνει στις προ­πο­νή­σεις γίνει τον Μάρ­τιο, τότε τα πρω­τα­θλή­μα­τα θα επα­νεκ­κι­νή­σουν τον Απρί­λιο. Στην πε­ρί­πτω­ση αυτή φυ­σι­κά και δεν θα ολο­κλη­ρω­θούν ποτέ, αφού οι ημε­ρο­μη­νί­ες και σε το­πι­κό επί­πε­δο δεν θα βγουν, με δε­δο­μέ­νο ότι υπάρ­χει και η του­ρι­στι­κή πε­ρί­ο­δος. Κάθε μέρα που περ­νά­ει, τα πράγ­μα­τα γί­νο­νται και χει­ρό­τε­ρα και πλέον το εν­δε­χό­με­νο να χαθεί η χρο­νιά είναι πλέον ορατή. Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι στη βό­ρεια Ελ­λά­δα η πλειο­ψη­φία των ομά­δων κυ­ρί­ως σε Β’ και Γ’ Εθνι­κή, δεν θέ­λουν καν την επα­νεκ­κί­νη­ση.

ΟΙ 12 ΟΜΑ­ΔΕΣ ΤΗΣ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΣΤΟ ΑΘΛΗ­ΤΙ­ΚΟ ΜΗ­ΤΡΩΟ

Μέχρι στιγ­μής 12 σω­μα­τεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δω­δε­κα­νή­σου έχουν προ­στε­θεί στο αθλη­τι­κό μη­τρώο της Γε­νι­κής Γραμ­μα­τεί­ας Αθλη­τι­σμού. Αυτά είναι τα εξής: Α.Ο. Στα­μα­τί­ου, Φι­λα­θλη­τι­κός Κα­λύ­μνου, Α.Ε. Δι­καί­ου, Φοί­βος Κω, Έσπε­ρος Κω, Ρο­δί­ων Άθλη­σις, Γ.Σ. Δια­γό­ρας, Ξάν­θος Πά­τμου, Ακα­δη­μία Κα­λύ­μνου, Καλ­λι­θέα, Ιπ­πο­κρά­της Κω και Πή­γα­σος Κρε­μα­στής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.