Ο Δήμος Πάτμου συνεχίζει με ταχύτητα και συνέπεια τον καθαρισμό των ρεμάτων και ποταμών του νησιού, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου στα Έργα, Αντώνη Φέγγαρου. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει σε κρίσιμες περιοχές: από την περιοχή Καλίβα μέχρι τον Κάτω Κάμπο, από τον οικισμό Χριστός έως τον Κάτω Κάμπο, καθώς και στον οικισμό Σκάλα, στον ποταμό Περδικάρη. Επιπλέον, το ρεύμα στις Λεύκες είναι πλέον καθαρό σε όλη του την έκταση.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν οι υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι με συνέπεια, επαγγελματισμό και καθημερινή παρουσία στο πεδίο συμβάλλουν ουσιαστικά στην ολοκλήρωση των εργασιών. Η αφοσίωσή τους αποτελεί παράδειγμα και σημαντικό παράγοντα της συνολικής προσπάθειας.
Με συστηματική οργάνωση και άμεσες παρεμβάσεις, ο Δήμος Πάτμου αποδεικνύει την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα της δράσης του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών.
















