Τοπικές Ειδήσεις

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Κυριακή , 01 Δεκεμβρίου 2019 10.30

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου «Η ΡΟΥΜΕΛΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, μας σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί, στις 01 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30, στο ξενοδοχείο Plaza Ιερού Λόχου 7.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Οικονομικός απολογισμός
– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
-Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.
Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας αυτής , η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 01 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11.30, στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας πρόσκλησης και θα έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα.
Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση να πλαισιώσουν το Δ.Σ. , όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας, αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να συνεχίσει τη δράση και την προσφορά του αναδεικνύοντας την ιστορία, τις ρίζες και τον πολιτισμό του τόπου μας. Για όποια πληροφορία τηλεφωνείστε στα μέλη του Δ.Σ.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
-Η-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννα Αλαμπάνου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου