Ρεπορτάζ

Σε δίκη αστυνομικός για εμπορία ναρκωτικών!

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει υπόθεση με κατηγορούμενο για εμπορία ναρκωτικών 28 χρονο, αστυνομικό, που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.
Σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ είχε καταδικαστεί συγκατηγορούμενός του, που απεβίωσε από χρήση ναρκωτικών στις φυλακές.
Το δικαστήριο είχε απαλλάξει τους 9 συγκατηγορούμενούς τους.
Η Δίωξη Ναρκωτικών είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι ο δεύτερος προέβαινε στην αγορά ακαθόριστων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών μέσω της εταιρείας «SPEEDEX» και προκειμένου, να αποφεύγει τη σύλληψή του, από τις διωκτικές αρχές, διέθετε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, για κάθε παραλαβή ναρκωτικών, στον αστυνομικό.
Την 31η Μαϊου 2011 περί ώρα 16:30 φέρεται να προέβη σε πώληση, από κοινού με τον αστυνομικό ποσότητας κοκαΐνης, τουλάχιστον 0,7 γραμμαρίων, έναντι χρηματικού ποσού τουλάχιστον 60 ευρώ.
Την 2 Ιουνίου 2011 φέρεται να παρέλαβε μέσω της εταιρείας «SPEEDEX», άγνωστη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στη συνέχεια φέρεται να παρέλαβε από τον αστυνομικό, κλειδί της οικίας του και απέκρυψε σε αυτή, τις ναρκωτικές ουσίες. Ακολούθως, περί ώρα 15:30, της 2ας Ιουνίου 2011, ευρισκόμενος, σε εστιατόριο επί της οδού Καποδιστρίου, φέρεται να πώλησε, από κοινού με τον αστυνομικό ποσότητα κοκαΐνης, 1,4 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 160 ευρώ.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος βρέθηκε να κατέχει στην οικία του, σε συνεργείο αυτοκινήτων στ’ Αφάντου καθώς και σε έτερη οικία, που χρησιμοποιούσε ως κρύπτη, έξι ανισοβαρείς συσκευασίες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 56,6 γραμ., τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2,9 γραμ. και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου