Ο Πέτρος Κάλας μίλησε στην ιστοσελίδα του Ροδίων Άθλησις για τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας απέναντι στον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Κάλα:

«Πάντα ξεκινάς με στόχο το απόλυτο σε ένα ματς, στο οποίο οι ομάδες είναι ισοδύναμες, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι το βόλεϊ και ιδίως η Α2. Όλοι μπορούν να νικήσουν και να χάσουν από τον οποιοδήποτε. Η «κοιλιά» που έκανα στην υποδοχή ήταν ο κύριος λόγος που μπήκε ο Ιωνικός στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με αρκετά αβίαστα λάθη της ομάδας μου. Σίγουρα ο χαμένος βαθμός μας πικραίνει, αλλά το προσπερνάμε. Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάξουμε το παρελθόν, όμως  μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον. Δεν έχουμε λόγο για πικρίες, γυρίσαμε το τάι μπρέικ από 1-8, 3-10 και 10-14. Κάποιες φορές το υπερβολικό «θέλω» βλάπτει όλο το σύνολο, κάτι που είναι πιο σημαντικό από την προσωπική απόδοση. Η ομάδα κερδίζει όχι  π.χ. ο Κάλας , ο Καβαρατζής , ο Προδρομίδης κτλ.».

Για το συναισθηματικό κομμάτι ανέφερε: «Όσον αφορά το τέλος του αγώνα και τα συναισθήματα, εννοείται πως χάρηκα που πετύχαμε μια τεράστια νίκη, και διόρθωσα κάποιες κακές ενέργειες μου  βοηθώντας την ομάδα μου να πάρει τους δύο βαθμούς . Όμως για να είμαι ειλικρινής απογοητεύτηκα λίγο, όλοι έχουμε το  δικαίωμα στην «κακή μέρα» που λέμε, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία .Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα όπως και από την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να τους κάνουμε όσο το δυνατόν πιο χαρούμενους και περήφανους. Υπήρξε συγκίνηση για την ανατροπή, αλλά ευτυχώς έχω βρεθεί  πολλές φορές σε τέτοιες καταστάσεις. Η ένταση ήταν αυτή που έφερε κάποια δάκρυα, ευτυχώς δεν ήταν δάκρυα ήττας».

Στην συνέχεια, ο Κάλας έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Το πάθημα γίνεται μάθημα, όπως και να ‘χει τελείωσε. Τα κεφάλια μέσα τώρα, συγκέντρωση  και καλή προπόνηση, γιατί μας περιμένει δύσκολο Σαββατοκύριακο σε μια καλή  έδρα, με αντίπαλο μια νεοφώτιστη, αλλά  πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και ψυχολογικά έτοιμοι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι παρόλο που χάναμε και στο 4ο και στο 5ο σετ με μεγάλες διαφορές, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα χάσουμε όπως και οι συμπαίκτες μου. Αυτό είναι κάτι που κρατάω από τον αγώνα της Κυριακής ,τον χαρακτήρα που δείξαμε και την υπομονή. Είχαμε την ψυχολογία του νικητή.

Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και  στήριξε την προσπάθεια. Πραγματικά με εμψύχωσαν σε κάποιο σημείο, όπως και οι συμπαίκτες μου βέβαια μακάρι να  γεμίζουν κάθε φορά το κλειστό».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ