Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ροδίων Άθλησις και την νίκη -ανατροπή επί του Ιωνικού, έκανε ο Γιάννης Καβαρατζής στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο αγώνας είχε πολύ ένταση, εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε με μια ομάδα που φαίνεται να ήταν αρκετά προπονημένη. Ίσως το γεγονός ότι πήραμε το πρώτο σετ αρκετά εύκολα μας χαλάρωσε και σκεφτήκαμε  πως θα πάει έτσι όλο το ματς. Δεν είναι  όμως έτσι το βόλεϊ. Θέλει υπομονή και συγκέντρωση μέχρι τα σετ να γίνουν τρία. Ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Ίσως μια τέτοια ανατροπή να μην έχω ξαναδεί πουθενά. Σε κάποια στιγμή δεν ήξερα τι να σκεφτώ και τι να πω. Προσπαθούσα και εγώ με κάθε τρόπο να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου, αλλά σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού δεν πίστεψα ότι θα χάσουμε το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-8 του τάι μπρέικ.

Ήθελα πολύ να κερδίσουμε και ήθελα να το μεταδώσω και στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω τουλάχιστον από μεριά μου το κατάφερα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, για όλη την πίεση και πως ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε να μας χειροκροτήσει και μας ανέβασε ψυχολογικά. Η μισή νίκη τους ανήκει».

Έγινε μια μεγάλη ανατροπή με την ομάδα να δείχνει χαρακτήρα, πιστεύεις ότι στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχολογία;

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος το ήθελε πιο πολύ και ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Δεν είχε να κάνει ούτε με ταλέντο, ούτε με τεχνική, ούτε με δύναμη ούτε με τίποτα άλλο. Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα ψυχολογίας και το ποιος το ήθελε πιο πολύ και φυσικά στο ποιος είχε την μεγαλύτερη υπομονή, που την μεγαλύτερη υπομονή στο τέλος την είχε η ομάδα μου. Μετά από τέτοια ανατροπή έχεις και μεγάλα αποθέματα υπομονής.

Από παλιότερες εμπειρίες που είχα με τέτοιου είδους καταστάσεις μια φορά παθαίνεις το κακό που λένε και μετά δεν το ξαναπαθαίνεις. Συνήθως έτσι γίνεται, μόνο  ο χρόνος θα δείξει».

Στο 10-14 του τάι μπρέικ πήγες εσύ στο σερβίς. Εκείνη την στιγμή τι έλεγες ότι θα γίνει;

«Εκείνη την στιγμή σκέφτεσαι δύο πράγματα. Ή θα κάνεις μια μεγάλη προσπάθεια να γυρίσεις το παιχνίδι ή θα χάσεις εσύ το παιχνίδι. Φαίνεται λίγο περίεργο , αλλά εκείνη την στιγμή έτσι είναι ή θα γυρίσεις στο παιχνίδι ή θα το χάσεις. Ευτυχώς με την βοήθεια του κόσμου και φυσικά των συμπαικτών μου καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε χάσει το παιχνίδι  με ένα λάθος σέρβις, τόσο απλό είναι το βόλεϊ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Δεν ξέρω αν έχουν νιώσει κάτι τέτοιο ξανά μέσα στο γήπεδο. Κάποια άτομα συγκινήθηκαν, κάποια στεναχωρήθηκαν. Όσοι ήταν στην κερκίδα ελπίζω να το χάρηκαν όσο και εμείς. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και το σημαντικό δίποντο που πήραμε. Από εδώ και πέρα τα κεφάλια κάτω και δουλειά , γιατί το πρωτάθλημα κρύβει πολλές εκπλήξεις».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ