Το σημαντικότερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο Αντιμάχειας, με τον τοπικό Αντίμαχο να υποδέχεται τον Διαγόρα.
Ο «γηραιός» του Μιχάλη Τσιβρινή βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, όπως έδειξε και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίβο, γι’ αυτό και θέλει να προσθέσει ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό του, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή.
Φυσικά όλοι στο στρατόπεδο του Διαγόρα, γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, με πρώτο και καλύτερο τον νεαρό τεχνικό, όπως φάνηκε και στις ακόλουθες δηλώσεις που παραχώρησε στην «δσπορ» ενόψει της σημερινής αναμέτρησης:
«Είναι παρά πολύ δύσκολο το παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Αντίμαχος που διαθέτει και δύσκολη έδρα.
Σεβόμαστε τον Αντίμαχο, όπως και όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, όμως πάμε στην Κω για να κάνουμε την δουλειά μας, που είναι η κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών που θα μας διατηρήσουν στην κορυφή».
Από εκεί και πέρα, την αποστολή του Διαγόρα που αναχώρησε χθες το απόγευμα για την Κω, δεν ακολούθησαν ο Αντώνης Διακάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Βασίλη Κουρούνας που είναι τραυματίας.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν για την Κω, συμπεριλαμβανομένων και των Φανούρη Γκινή και Νίκου Φραντζή που ακολούθησαν την αποστολή για ψυχολογικού λόγους.
Ώρα όσον αφορά στην προετοιμασία του «γηραιού» , ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο Κοσκινού που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, παρόμοιο με αυτό του γηπέδου Αντιμάχειας.
Ο Μιχάλης Τσιβρινής, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ