Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση μελών Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Η αίθουσα του Ξενοδοχείου Rodos Palladium γέμισε και το θέμα της πτώχευσης του τουριστικού κολοσσού Thomas Cook, όπως ήταν αναμενόμενο, μονοπώλησε την συζήτηση.

Ο Πρόεδρος, κος.Ματσίγκος, αναφέρθηκε σε όλες τις επαφές που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή και ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να διεκδικήσουν τα ξενοδοχεία τα οφειλόμενα προς αυτούς ποσά.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των μελών και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος.

Στην συνέχεια, ο Προϊστάμενος της ΠΥΤ Δωδεκανήσου, κος.Αγαπητός Ξάνθης, ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη αναφορικά με τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο τουρισμού, τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων καθώς και την ενημέρωση που είχε έπειτα από την επίσκεψη στο νησί μας του Υπουργού Τουρισμού, κου.Θεοχάρη.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης από τον κο.Ξάνθη, συζητήθηκαν κι άλλα επίκαιρα θέματα, αναφορικά με τα συμβόλαια και τις πωλήσεις για το 2020 καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων για το διάστημα του χειμώνα.

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Γιώργος Ματσίγκος                    Τίνα Ξάνθη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου