Τη συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε ο επικεφαλής του νεοσύστατου σχηματισμού Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Βεβαίως θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η μορφή με την οποία θα γίνει αυτό θα αποφασιστεί σύντομα, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως προς το παρόν δεν φαίνεται μια συμπόρευση με τον κ. Βαρουφάκη.

Σχολιάζοντας τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στη ΛαΪκή Ενότητα, ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για θετικά ποσοστά, σημειώνοντας ωστόσο ότι όλες οι δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει έξω. Εγώ θέλω το υψηλότερο δυνατό ποσοστό και νομίζω ότι θα πάμε αρκετά ψηλά, σημείωσε.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως ο καινούριος ΣΥΡΙΖΑ έχει συνομολογήσει ένα μνημόνιο και θα εφαρμόσει ένα μνημόνιο. Μην μη πείτε ότι το μνημόνιο είναι αντισυστημικό, πρόσθεσε.

Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε την θέση του ότι στη χώρα έχουμε μια μνημονιακή δικτατορία. Δεν υπάρχει δημοκρατία. Ένας νόμος υπάρχει στη χώρα. Το μνημόνιο. Δεν έχουμε ούτε Σύνταγμα ούτε Κανονισμό της Βουλής. Είναι τέτοια η μνημονιακή δικτατορία που ότι και να ψηφίζει ο λαός τελικά το μνημόνιο βγαίνει, σημείωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Λαϊκης Ενότητας.

thetoc.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ