Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας, στη Χαλκίδα.
«Στις 20 Σεπτεμβρίου, ψηφίζουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με βασικό κορμό τη Ν.Δ.» υπερθεμάτισε ο κ. Μεϊμαράκης.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. του καταλόγισε «καθεστωτική νοοτροπία». «Αρνήθηκε τη συνεργασία με όλους, δεν θέληση ούτε να μας δει, ούτε να συζητήσουμε» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Επικρίνοντας το κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας είχε τάξει το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα, καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα» έσπευσε να διευκρινίσει.
«Έφερε μία επώδυνη συμφωνία, μείωσε τις συντάξεις, ας γύρισε στην ύφεση» συμπλήρωσε, ενώ υπερθεμάτισε ότι επέβαλαν παλιές αντιλήψεις, την ώρα που μας πουλούσαν το «νέο». «Τους μάθαμε, τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, τονίζοντας ότι «η ελπίδα έδωσε τη θέση της στον φόβο».
Ο κ. Μεϊμαράκης, περιγράφοντας το δίλημμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι ή η χώρα θα κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ή θα συνεχίσει στο δρόμο της ανασφάλειας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ