Τοπικές Ειδήσεις

Σε ιδιώτες το αναψυκτήριο της πλατείας Αποστολίδη στην Ιαλυσό

Ο Δήμος Ρόδου ανακοινώνει την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου της Πλατείας Αποστολίδη στην Ιαλυσό. Πρόκειται για την αξιοποίηση ενός ακινήτου που θα αναβαθμίσει την εικόνα του κέντρου της Ιαλυσού και θα δώσει ζωή στην πλατεία, καθιστώντας την πόλο έλξης πολίτων και επιχειρήσεων.

Ανάδοχος ανακηρύχθηκε εταιρεία ροδιακών συμφερόντων με έδρα τη Ρόδο και οι εταίροι αυτής είναι δυο νεαρές κοπέλες που οι οικογένειές τους δραστηριοποιούνται επί δεκαετίες στον επιχειρηματικό και τουριστικό κόσμο του νησιού μας.
Ο δήμαρχος Ρόδου, η πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Ιαλυσού Ρόδου και οι σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού τούς εύχονται καλή επιτυχία στο πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα στο οποίο θα συνδράμουν στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, της ανάπτυξης του τόπου και της επιχειρηματικότητας.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος
ακίνητης περιουσίας
Δήμος Ε. Μουτάφης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου