Τοπικές Ειδήσεις

Εξαίρεση προσωπικού της ΔΕΗ στην περιοχή της Ρόδου από απεργιακές κινητοποιήσεις

 

Μετά από την 26/11/2019 επιστολή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον όμιλο ΔΕΗ στην περιοχή της Ρόδου λόγω της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την πολιτική προστασία.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη κοινωνία της Ρόδου που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από αυτά.

Εννοείται ότι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΕΥΣ ΔΕΗ Α.Ε στηρίζει όλες τις αποφάσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και συμμετέχει στους αγώνες για να μην περάσει το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση και οδηγεί στην διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ, καταργεί τις ΣΣΕ, δημιουργεί εργαζόμενους δύο ταχυτήτων και καταργεί το τιμολόγιο ρεύματος για το προσωπικό.

Για το σωματείο εργαζομένων ΖΕΥΣ

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

Χαροκόπος Μιχαήλ                         Χατζηαντωνίου Γεώργιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου