Στην εκδήλωση “Thanks Giving Gala Dinner”, που διοργάνωσε το Τμήμα HJ-17 Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στις 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα, παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου της AHEPA HELLAS. Το Τμήμα HJ-33 Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Νιωτάκης, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κώστας Ζώης, κ. Σταμάτης Παπαποστόλου και κ. Στέφανος Γραμμένος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος HJ-33 Ρόδου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο κ. Νικόλαο Τσούνη ΠΝ για τα μελλοντικά σχέδια του Τμήματος Ρόδου σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην Συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής κατά το χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Τμήματος HJ-17 Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο για την υποδειγματική εκδήλωση αλλά και για τη συνολική δράση του Τμήματος HJ-17.

Τέλος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, παρέδωσε στον Πρόεδρο κ. Ριζόπουλο εκ μέρους όλων των μελών του Τμήματος Ρόδου, την εικόνα του Αγίου Φανουρίου, με την ευχή ο Άγιος Φανούριος να του φανερώνει τα μονοπάτια της αριστείας και της επιτυχίας.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ