Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε για τον Γ.Σ. Διαγόρας η φετινή τοπική αγωνιστική σεζόν στην ποδηλασία, μετά και το τελευταίο ραντεβού την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Σουλά.
Ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στην μνήμη του Δημήτρη Ράπτη που διοργάνωσε ο Π.Ο. Ροδηλιος, βρήκε τους αθλητές του Γ.Σ. Διαγόρας σε εξαιρετική κατάσταση, αφού οι μεγάλοι ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «ΟΜΝΙΟΥΜ» (14-15 Νοεμβρίου 2015), ενώ για τους μικρούς ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να δείξουν την εξαιρετική αγωνιστική τους ικανότητα μιας και μετά από αυτόν «έπεσε» η αγωνιστική αυλαία για το τρέχον έτος.
Πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και αρκετά καλά πλασαρίσματα στην τριάδα και στην εξάδα ήταν ο απολογισμός των αθλητών του «γηραιού».
Οι αθλητές της πρώτης εξάδας, είναι οι εξής:
-Κατηγορία open:
1ος Κωστάντουρας Κωνσταντίνος
4ος Καλαθενός Ανδρέας
-Κατηγορία ανδρών:
3ος Τσώκος Δημήτρης
4ος Τσώκος Παναγιώτης
-Κατηγορία κορασίδων –παγκορασίδων:
1η Μπέντα Άννα
-Κατηγορία μίνι μεγάλα αγ.κορ.:
1η Μπέντα Παναγιώτα
2ος Χαρόβας Μιλτιάδης
-Κατηγορία μίνι μικρά αγ.κορ.:
1ος Χατζηκώστας Δημήτρης
6ος Χατηβασιλείου Αριστοτέλης
Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίζει τις προπονήσεις της η ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ. Διαγόρας και περιμένει τα παιδιά που θα θελήσουν να ενταθούν στο δυναμικό της, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Πληροφορίες στον προπονητή κ. Λάλο Βαλεντίνο (6978283105).
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)













