Μια πολύ όμορφη βραδιά, αφιερωμένη στην Εμμανουέλα Χούλη και το πρώτο της τραγούδι «Κρυμμένα Καλοκαίρια» με το αντίστοιχο video clip, πραγματοποιήθηκε στο Colorado Club το περασμένο Σάββατο αφιερωμένη σε νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Μέσα σε καλοκαιρινό πρόσχαρο κλίμα, το τραγούδι «Κρυμμένα Καλοκαίρια» σε μουσική του Lunatic και στίχους της Έφης Κολιάκου, συνοδεύτηκε από το δροσερό video clip με γυρίσματα αποκλειστικά στη Ρόδο και συμμετοχή ντόπιων. Η βραδιά είχε αρκετό κόσμο, άφθονο χειροκρότημα, ενθουσιασμό, τόσο στις εκτελέσεις όσο και στα θεατρικά & χορευτικά μέρη αλλά και βεγγαλικά που έδωσαν χρώμα στην παρουσίαση.

Η Εμμανουέλα είναι νέο ταλέντο που ξεχωρίζει για τη μουσική εκφραστικότητά της, διαθέτει άνεση και αυθορμητισμό στη σκηνή, θεατρικότητα, φρεσκάδα, στυλ. Παρά το νεανικό της ηλικίας της το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με musical, θεατρικο-χορευτικό, διαφορετικές ενότητες και είδη τραγουδιού από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Στην κιθάρα συνόδευσε ο Μιχάλης Πισσαδάκης ένας πολύ καλός μουσικός στα top10 των Ελλήνων καλλιτεχνών στην μουσική ιστοσελίδα Reverbnation. Είχαμε την ευκαιρία να τους χαρούμε μαζί πρόσφατα, στο Kiotari Summer Night, που οργάνωσε ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασκληπιείου.
Έκπληξη αποτέλεσε για νεαρό που γιόρταζε τα γενέθλιά του, η τούρτα με το σβήσιμο των κεριών σε μουσική ειδικά για την περίσταση.

Η Εμμανουέλα, δείχνει από νωρίς το ταλέντο της, η πρόσφατη συνεργασία με τη Heaven στο πρώτο της τραγούδι είναι γεγονός, αλλά τα σχέδιά της με το τέλος του καλοκαιριού, είναι εκπαιδευτικά αφού είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. Στη συνέχεια, την έχει κερδίσει το θέατρο εξ ίσου με τη μουσική και βάζει πλώρη για τις εξετάσεις στη Σχολή Εθνικού Θεάτρου. Προσγειωμένη και έτοιμη για μελέτη και σκληρή προετοιμασία όπως κάθε νέος στην ηλικία της, θα διεκδικήσει τα όνειρά της και θα δώσει χρώμα στο αύριο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ