Η παίκτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις, Μαρίνα Τζανουδάκη, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τη φετινή χρονιά της ομάδας, τα παιχνίδια των ημιτελικών με το Διαγόρα, αλλά και τον σημερινό τελικό του πρωταθλήματος με την Τελχινίδα.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, πιστεύεις ότι δικαιώθηκες για την απόφασή σου να αγωνιστείς φέτος στο Ροδίων;

«Δικαιώθηκα στο έπακρον. Με το που αποφάσισα ότι τελειώνω με την παλιά μου ομάδα (Κλεάνθης), ήξερα τι θα αναζητήσω και ποιόν προπονητή να αναζητήσω. Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή, γιατί δικαιώθηκα και με το κλίμα της ομάδας. Έχουμε καταφέρει μέσα σε 6-7 μήνες να δέσουμε και να είμαστε σαν μια πραγματική οικογένεια, αλλά και για την εμπιστοσύνη μου απέναντι στον προπονητή μου».

Πως θα χαρακτήριζες την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας ;

«Πιστεύω , όπως και όλα τα κορίτσια, ότι έχει γίνει υπέρβαση, γιατί το Ροδίων τουλάχιστον στο γυναικείο δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Πως σου φάνηκε η σειρά των ημιτελικών με το Διαγόρα;

«Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Υπήρχαν στιγμές που μας δυσκόλεψαν, για παράδειγμα δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε τόσο σε κάποιες φάσεις διαρκείας. Όμως, στο τέλος τα καταφέραμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Δικαιώσαμε τον προπονητή μας, που μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα και για τα τρία παιχνίδια , σε περίπτωση που συνέχιζε με νίκη ο Διαγόρας και πηγαίναμε στο 2-2 στα παιχνίδια. Εμείς δείξαμε συγκέντρωση και ότι ξέρουμε να παίζουμε βόλεϊ. Απλά, κάναμε αυτό που ξέραμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους τελικούς του πρωταθλήματος με την Τελχινίδα:

«Θα πάμε συγκεντρωμένες, να το ευχαριστηθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ