ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας γιορτάζει την Μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΡΕΙΣ-ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Την ερχο­μένη Παρα­σκευή 30 Ιανουα­ρίου η Εκκλη­σία μας γιορ­τά­ζει την Μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρ­χών και Οικου­με­νι­κών Διδα­σκά­λων, Βασι­λείου του Μεγάλου, Γρη­γο­ρίου του Θεο­λό­γου και Ιωάννου του Χρυ­σο­στό­μου, προ­στα­τών των Γραμ­μά­των και της Παι­δείας.

Ο επί­ση­μος εορ­τα­σμός της Μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρ­χών θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στον Μητρο­πο­λι­τικό ιερό Ναό Εισο­δίων της Θεο­τό­κου (οδός Αντι­βα­σι­λέως Δαμα­σκη­νού) προ­ε­στώ­τος του Σεβα­σμιω­τά­του Μητρο­πο­λί­του Ρόδου κ. κ. Κυρίλ­λου.

Η Ακο­λου­θία του Όρθρου θα αρχίσει την 7η πρωϊνή και θα ακο­λου­θή­σει η Θεία Λει­τουρ­γία και η Αρτο­κλα­σία υπέρ υγείας και προόδου των διδα­σκό­ντων και διδα­σκο­μέ­νων στα εκπαι­δευ­τή­ρια της πόλης και του νησιού μας και θα ψαλλεί επι­μνη­μό­συνη δέηση υπέρ των κεκοι­μη­μέ­νων Εκπαι­δευ­τι­κών της Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.