Τοπικές Ειδήσεις

Από το Καστελλόριζο ξεκίνησε ο πρώτος μαζικός εμβολιασμός κατοίκων των μικρών νησιών

Ξεκίησε σήμερα στο Καστελλόριζο, ο εμβολιασμός όσων κατοίκων επιθυμούν να εμβολιασθούν, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Οπως γράφει σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου:
“Ξεκίνησε σήμερα από το ακριτικό Καστελλόριζο ο πρώτος πανελλαδικά οριζόντιος, μαζικός εμβολιασμός σε όλο τον πληθυσμό του νησιού, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικής κατηγορίας. Άλλη μια πρωτόγνωρη διαδικασία, ένας σύνθετος και απαιτητικός σχεδιασμός και συντονισμός με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,Β ΔΥΠΕ, ΕΟΔΥ, Υπουργείο Υγείας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος, και 95 ΑΔΤΕ Έτσι ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι του Καστελλορίζου που το επιθυμούν χωρίς να χαθεί καμία δόση εμβολίου.
Ξεκινάμε από το Καστελλόριζο και μέσα στον Φεβρουάριο προχωράμε με όλα τα νησιά με μικρό πληθυσμό, με τον ίδιο οριζόντιο τρόπο.
Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά αυτή τη στιγμή, σε πολλά επίπεδα, και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο.
Οι νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου απέκτησαν από την πρώτη φάση της πανδημίας μοριακό έλεγχο σε όλα τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας. Απέκτησαν από πολύ νωρίς εύκολη πρόσβαση δωρεάν σε rapid tests και τα μικρά μας νησιά εμβολιαστική κάλυψη σε όλο τον πληθυσμό.
Κανένας μόνος του.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου